Articole

Destinaţii de vacanţă cu soare garantat

Concediul ideal este asociat cu cât mai multe zile însorite. De aceea, când ne programăm vacanţa n-ar fi rău să ţinem cont de recomandările specialiştilor. Consultanţii în turism ştiu care sunt destinaţiile din Europa cu soare garantat.

Faro este capitala regiunii Algavre din Portugalia. Cu o medie de 3.170 de ore de soare pe an, ceea ce înseamnă 11 ore însorite pe durata sezonului estival, Faro este un pariu sigur pentru turiştii care vor să se bucure de vreme bună. Este un oraş animat de turişti în cea mai mare parte a anului, cu o viaţă nocturnă agitată. Pot fi vizitate o serie de monumente, vestigiile romane şi arabe ce datează încă din secolul al IX-lea.

Sevilia, Spania, este cu siguranţă unul dintre cele mai însorite şi călduroase oraşe unde ploile sunt extrem de rare. Dacă alegeţi acest oraş, aveţi ce vedea. Cu o vechime de 2.000 de ani, găzduieşte una dintre cele mai impresionante arhitecturi din Europa.

Cu o medie de peste 30 de grade Celsius, şanse mici de ploaie şi 1.000 de kilometri de plajă cu nisip fin, cu locuri retrase şi golfuri frumoase, Creta este un paradis veritabil pentru iubitorii de plajă, mare şi soare. Insula este faimoasă şi pentru vestigiile civilizaţiei antice.

Cipru este o insulă situată în inima Mării Mediterane, o destinaţie populară în rândul turiştilor datorită temperaturilor ridicate şi plajelor virgine. Cele mai ridicate temperaturi se regăsesc în Nicosia, capitala insulei, unde termometrul arată şi 36-37 de grade Celsius în sezonul estival. Turiştii care ajung în Cipru nu trebuie să rateze vestigiile istorice şi nici deliciile culinare.

În Roma, media temperaturilor în această perioadă a anului este de 30-31 de grade Celsius. Oraşul, supranumit cetatea eternă”, are cu siguranţă unele dintre cele mai frumoase monumente istorice, dar are şi atuurile pentru a mulţumi toate gusturile, fiind în acelaşi timp o destinaţie modernă, şic, dar şi romantică.

sursa: realitatea.net

 

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co