Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Destinaţii dulci

Destinaţii dulci

Sunteti iubitori de ciocolata? Nu ar fi rau sa cautati o destinatie de vacanta care sa va indulceasca si mai mult concediul. Din ce in ce mai multi turisti cauta aceste destinatii dulci. De aceea peste tot în lume aşa numitul „turism al ciocolatei” devine din ce în ce mai dezvoltat.

Există destinaţii pe care orice iubitor de praline, bomboane, biscuiţi, torturi, creme sau alte asemenea delicatese ar trebui să le viziteze. Cel puţin aşa spun specialiştii în materie.

Prima pe listă este Perugia, Italia, deoarece se poate „sărbatori” tradiţia ciocolatei italiene într-un mare stil. Tot aici există şi Eurofestivalul ciocolatei şi Casa de ciocolată.

Aici vizitatorii au şansa de a deveni ciocolatieri pentru o zi, prin participarea la cursurile oferite de Şcoala de ciocolată.

Iubitorii de ciocolată nu trebuie să rateze sub nicio formă Belgia, unde se produc anual 172.000 de tone de ciocolată, iar ţara găzduieşte peste 2.000 de magazine de profil, cele mai multe dintre ele fiind localizate în Bruxelles.

În Belgia turiștii pot alege dintr-o mulțime de circuite care au ca temă ciocolata și includ demonstrații, ateliere și degustări

Ciocolată şi peisaje superbe. Cum să nu îţi placă aşa ceva? De fapt, cum să nu îţi placă Elveţia?

Aici cel mai apreciat loc de către turişti este Broc, unde turiştii pot fi vizitata fabrica de ciocolată Cailler-Nestle, unde pot degusta sortimente de ciocolată şi admira în acelaşi timp Alpii.

O destinaţie exclusivistă pentru pofticioşi o reprezintă barul ciocolatei Harrods din Londra. Faimosul restaurant este cunoscut drept locul unde orice dorinţă a iubitorilor de ciocolată devine realitate.

Sursa: www.evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co