Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Reduceri pe final de extrasezon

Reduceri pe final de extrasezon

Weekend pentru doua persoane in Mamaia pentru doar 350 de lei sau chiar sub 200 de lei, in Eforie Nord – este oferta hotelierilor pentru finalul de extrasezon. Mai aveti la dispozitie doar sapte zile pentru un sejur premium la mare, la preturi mici.

Un cuplu poate petrece doua nopti in perla litoralului, Mamaia, in saptamana care premerge sarbatorii de 1 mai platind sub 500 de lei, la un hotel de trei stele.

In Eforie Nord, un sejur in aceleasi conditii mentionate, costa la un hotel de trei stele intre 190 si 350 de lei. Ca sa prindeti oferta de pe ultima suta de metri a turoperatorilor s-ar putea sa fie prea tarziu pentru o rezervare prin agentie de turism. Asa ca apelati la internet. Ca orice turoperator care se respecta, si cei de la noi se promoveaza pe site-urile prestigioase de rezervari online, cum ar fi booking. com. Pentru vacanta de 1 mai preturile la cazare cresc usor.

Desi odata cu deschiderea sezonului hotelierii majoreaza tarifele fata de extrasezon, acestea nu vor fi mult peste cele actuale, din cauza cererii slabe. Cu toate astea, preturile de acum sunt cu cel putin 50% mai ieftine decat in varful de sezon.

Anul acesta, sezonul estival va fi deschis oficial pe 28 aprilie. Evenimentul care va marca debutul de sezon va fi organizat in statiunea Mamaia. Spre deosebire de ceilalti ani, turistii vor avea parte de o multime de suprize cu aceasta ocazie, potrivit lui Cristian Petrescu, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Nu toate statiunile sunt pregatite 100% pentru primirea turistilor. In prezent, in statiunea Neptun se lucreaza la amenajarea trotuarelor si la realizarea de locuri de parcare. Lucrarile pot fi insa finalizate in cateva zile, pana pe data de 1 mai.

Ministrul a inspectat plajele din Mamaia si Neptun weekendul trecut. Potrivit acestuia, toate lucrarile de amenajare ar trebui sa se incheie pana pe data de 1 mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co