Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Distracţie în cea mai mare arenă de laser tag din România – VIDEO

LaserMaxx Romania este prima arenă de laser tag din România, oferind turiştilorlor modul perfect de petrecere a timpului liber: laser tag, fusbal, darts, hockey table. LaserMaxx Romania funcţionează în două mall-uri bucureştene: City Mall şi AFI Palace Cotroceni, fiecare pe un spaţiu de 1.000 metri pătraţi. Mereu dinamic şi inovator, calităţile jocului, dar şi serviciile oferite, au făcut ca LaserMaxx Romania să devină un reper pe piaţa de timp liber şi un loc favorit de petrecere a timpului liber sau de organizare a evenimentelor.
Laser tag-ul este un joc extrem de dinamic, care durează 12, 15 sau 20 de minute şi se petrece în cadrul unui spaţiu special amenajat cu obstacole şi labirinturi, în semi-întuneric, pe un fond muzical foarte ritmat şi revigorant. În tot acest timp, jucătorii, împărţiţi, de regulă, în două echipe, se caută prin labirint şi se ţintesc reciproc, scopul jocului fiind acela de a-i nimeri pe cei din echipa adversă de mai multe ori decât te ţintesc ei pe tine. Jocul, deşi unul combat, nu doare deloc, deoarece echipamentul este unul hi-tech, iar muniţia constă într-o rază infraroşu.

Cum se joacă laser tag


Barul LaserMaxx are o capacitate generoasă (locuri la masă: 70 în City Mall şi 90 în AFI Palace) de până la 200 de persoane. Jocurile din bar alungă plictiseala dintre două jocuri de laser tag: air hockey, fusbal, darts, Nintendo Wii.
LaserMaxx Romania găzduieşte de două ori pe lună o petrecere numită LaserMaxx by Night, care se adresează grupurilor de prieteni cu apetit serios pentru laser tag şi pentru distracţia nocturnă. Petrecerea are loc în serile de vineri, presupune un număr limitat de participanţi şi durează de la miezul nopţii până la 6 dimineaţa. Preţul de intrare este 70 de lei şi include toate jocurile de laser tag nelimitat şi toate jocurile din bar. LaserMaxx By Night poate fi şi privat (restricţionează accesul celorlalţi clienti), dacă grupul ce alege această variantă numără minim 35 de persoane.
Accesaţi site-ul oficial LaserMaxx, www.lasermaxx.ro, pentru a afla care sunt promoţiile LaserMaxx, pentru fotografii din arenă şi pentru materiale video despre laser tag şi despre LaserMaxx Romania.


sursa: www.wall-street.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co