Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Dormi ca eschimoşii, la Hotelul de Gheaţă – GALERIE FOTO

Dormi ca eschimoşii, la Hotelul de Gheaţă – GALERIE FOTO

Turiştii care vin, iarna aceasta, la Bâlea Lac se vor putea caza în iglu

Devenit adevărat loc de „pelerinaj” în ultimele ierni, Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi şi în această iarnă la dispoziţia turiştilor. Anul acesta însă, cu o premieră: lângă hotel vor fi amenajate două iglu-uri.

Reprezentanţii firmei ce dezvoltă cu succes acest proiect au pregătit câteva surprize celor ce se vor încumeta să urce la peste 2.000 de metri altitudine, într-un peisaj mirific de iarnă.

Anul acesta, Hotelul de Gheaţă se va afla sub zodia muzicii. Camerele vor fi numite Jazz, Latino, Dance, Hip Hop, Chillout, Classical, House, Trance şi Blues.

Practic, decorul camerelor va avea la bază elemente şi instrumente muzicale cum sunt chitara, vioara, saxofonul, toate sculptate în gheaţă.

„Va avea zece camere plus barul cu mesele unde se va putea servi mâncare specială, pe tacâmuri de gheaţă,” spune Adelina Grigoroiu, reprezentantă a Hotelului de Gheaţă.

Noutatea absolută constă în faptul că în acest an vor fi amenajate şi două iglu-uri.

„Vor avea capacitatea de 2-3 locuri fiecare şi vor fi poziţionate lângă hotel„, mai explică Adelina Grigoroiu. Noul Hotel de Gheaţă va fi inaugurat cu o petrecere tematică pe 25 decembrie. Pentru Anul Nou au fost deja acontate jumătate camerele hotelului.

400 de lei cazarea de Crăciun

O noapte de cazare la Hotelul de Gheaţă costă 150 de lei de persoană. Pentru Crăciun şi Anul Nou se mai adaugă 250 de lei pentru meniu.

sursa: click.ro

 

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co