Interne

Două noi centre de informare turistică

Două noi centre de informare turistică

Consiliul Local Brasov a aprobat luni studiul de fezabiliate, indicatorii tehnico-economici, proiectul şi cheltuielile legate de cererea de finanţare pentru amenajarea a două Centre Naţionale de Informare şi Promovare Turistică, unul în Poiana Braşov şi unul în municipiu, printr-un program naţional de promovare turistică pe fonduri europene, derulat prin MDRT.
Două centre de informare turistică cu bani europeni. Valoarea totală a fiecărui proiect este de 626.000 lei, fonduri europene nerambursabile, cofinanţarea municipiului fiind de 2% din valoarea eligibilă.
Centrul de Informare şi promovare turistică din municipiul Braşov va oferi turiştilor servicii şi pachete de programe specifice (oferte proprii, trasee turistice existente), materiale de promovare şi informative (hărţi, pliante, broşuri, postere, afişe, CD-uri), informaţii despre obiective turistice naturale, cultural istorice, posibilităţi de cazare şi servirea mesei, restaurante, structuri de primire, o bază de date computerizată în care pot găsi orice informaţie legată de zona turistică a Braşovului, evenimente etc. Şi prestatorii de servicii vor beneficia de resursele celor două centre, care le vor furniza informaţii asupra modului de prestare a serviciilor în turism, vor oferi informaţii şi consultanţă pentru realizarea de noi investiţii conform cerinţelor pieţei turistice interne şi externe. În plus, baza de date centralizată la nivel naţional va cuprinde toţi prestatorii de servicii turistice în vederea promovării acestora pe piaţa turistică.
Cel puţin un Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică era oricum obligatoriu de realizat pentru FOTE 2013
Locaţiile pentru cele două centre vor fi, cel mai probabil, parcarea din Poiana Braşov care conţine şi capătul de linie 20, şi parcul Titulescu, pentru cel din Braşov.
Sursa: www.monitorulexpres.ro

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co