Interne

DoubleTree by Hilton a deschis primul hotel din România, la Piaţa Unirii. GALERIE FOTO

DoubleTree by Hilton a deschis primul hotel din România, la Piaţa Unirii. GALERIE FOTO

DoubleTree by Hilton a anunţat deschiderea hotelului DoubleTree by Hilton Bucureşti, în zona Piaţa Unirii. Aceasta este prima unitate a lanţului hotelier inaugurată în România.

Hotelul este amplasat lângă City Business Bucureşti, pe locul fostului hotel Bucharest City şi dispune 88 de camere, un centru de afaceri disponibil non-stop, 200 mp de spaţiu multifuncţional pentru întâlniri şi conferinţe, o sală de evenimente cu o capacitate de 100 de persoane şi un restaurant cu 120 de locuri, amplasat la ultimul nivel al hotelului.

„Este un pas important pentru DoubleTree by Hilton în Europa. În următoarele câteva luni aşteptam inaugurarea altor noi hoteluri DoubleTree by Hilton în România, în Ploieştişi Oradea,” a declarat Rob Palleschi, directorul operaţiunilor globale DoubleTree by Hilton.

DoubleTree by Hilton este unul dintre brandurile Hilton Worldwide, având o reţea de peste 250 de hoteluri şi staţiuni pe cele cinci continente. Brandul a cunoscut o dezvoltare remarcabilă de la introducerea pe pieţele din Europa în primavara anului 2008. În prezent, DoubleTree by Hilton are 22 de hoteluri în opt ţări din Europa.

sursa: dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co