Evenimente

Dracula Film Festival, Brașov

Dracula Film Festival și-a propus anul acesta să-ți meargă la inimă. Festivalul, ajuns la cea de-a IV-a ediție, se va desfășura în perioada 12-16 octombrie și este o competiție în cadrul căreia vor fi proiectate filme horror, SF, supranaturale, thriller sau fantasy.

Tot în cadrul festivalului vor avea loc și o serie de conferințe, pe diferite teme: ”Virtute si vrăjitorie”, ”Portrete feminine brașovene în epoca premodernă”, ”Despre viață, moarte și trup, din perspectiva legendelor mai vechi și mai noi”, ”Dracula vă invită în Republica Socialistă România”, care se vor desfășura în diferite locații din oraș, precum și o serie de concerte rock.

Un aspect inedit îl constituie faptul că Spitalul de Cardiologie din Brașov și Dracula Film Festival își unesc forțele pentru campania „Oamenii au nevoie de sânge! Dracula se descurcă” ce își propune să strângă un număr cât mai mare de donatori de sânge a căror faptă bună nu va rămâne nerăsplătită. Prin urmare, donatorii vor câștiga numeroase premii la Dracula Film Festival, printre care și bilete gratuite.

Organizatorul acestui eveniment este Asociația Culturală Fazin Brașov în parteneriat cu Viasat History. Mai multe detalii despre festival puteți afla de pe pagina oficială.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co