Evenimente

Photo Marathon 2016, la Cluj-Napoca

Photo Marathon 2016 propune la Cluj-Napoca un maraton de expoziții, workshop-uri și fotografie ce se va întinde pe parcursul a patru zile, începând cu 13 octombrie. Acesta este singurul eveniment din România care oferă fotografilor amatori şi profesionişti oportunitatea de a experimenta arta fotografică, într-o manieră inedită, punându-le la încercare imaginaţia şi creativitatea.

La această manifestare sunt așteptați să participe peste 300 de pasionați de fotografie.

Cele 4 expoziții pe care le propune Photo Marathon reunesc în spații nonconformiste lucrări inedite ale unor fotografi foarte apreciați în România și în afară: Adi Bulboacă, Hajdu Tamás, Vlad Cupșa și Alex Gâlmeanu. Cele 4 workshop-uri destinate fotografilor amatori și profesioniști au drept scop îmbunătățirea tehnicilor și tacticilor de lucru în ceea ce privește fotografia pe Instagram, fotografia de eveniment, fotografia portret sau fotografia documentară.

Elementul care pune în mișcare întregul eveniment este reprezentat de maratonul foto, unicul de acest tip din Transilvania. Acesta este format din 2 competiții care se vor desfășura în paralel: una destinată fotografilor amatori și una destinată fotografilor profesioniști. Timp de 8 ore, aceștia trebuie să realizeze fotografii care să ilustreze cât mai bine cele 4 teme propuse de către juriu și trase la sorți în ziua evenimentului. Imaginile trebuie predate fără să fie modificate în programe de editare, excepție făcând doar editările din aparat, în cazul fotografilor profesioniști.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook Photo Marathon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co