Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Drumul de acces spre plaja din Sulina, modernizat cu aproape 7,9 milioane lei

Drumul de acces din intravilanul oraşului Sulina către plajă a fost modernizat printr-o investiţie de aproape 7,9 milioane lei, a anunţat Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT).
Lucrările au început în acest an şi au fost finalizate în octombrie. Anul trecut, ministerul a derulat o investiţie prin care a reamenajat plaja din Sulina.   Programul MDRT de dezvoltare a infrastructurii turistice vizează şi alte proiecte.

Proiectele care pot fi dezvoltate în perioada următoare se referă la reabilitarea celor două faruri vechi din oraş, sistematizarea şi amenajarea falezei şi a cimitirului maritim şi realizarea unui centru multifuncţional, prin reconversia actualei biblioteci oraşeneşti.

În cadrul unui proiect pilot derulat de MDRT în parteneriat cu ONU, Sulina beneficiază, alături de alte două destinaţii româneşti, de asistenţă prin PNUD (Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare) pentru realizarea planului strategic de dezvoltare urbană integrată, cu efect benefic asupra activităţilor de turism.

sursa: dailybusiness.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co