Interne

O echipă a postului britanic Travel Channel a realizat un documentar despre Transilvania – VIDEO

O echipă a postului britanic Travel Channel a realizat un documentar despre Transilvania – VIDEO

Ţinuturile Transilvaniei şi-au dezvăluit secretele, duminică, în faţa unei lumi întregi. Postul de televiziune Travel Channel a difuzat un documentar ce promovează turismul ecologic, valorile Ardealului şi protejarea ultimului colţ sălbatic al Europei. Invitat special al emisiunii a fost prinţul Charles al Marii Britanii.

„Este un tărâm al mitului şi al legendei. Un ţinut unde urletul lupilor încă tulbură aerul nopţii, unde urşii îşi ascut unghiile pe trunchiurile copacilor, iar pisicile sălbatice apar ca nişte fantome pe creste”, spune realizatorul Wild Carpathia.

Charlie Ottley şi echipa sa au călătorit în cele mai izolate colţuri ale Transilvaniei. Oamenii au filmat peisaje care nu mai pot fi găsite nicăieri în Europa şi au surprins un stil de viaţă care a rămas neschimbat de sute de ani.

Realizatorul britanic a fost de-a dreptul şocat să descopere animale sălbatice care trăiesc în libertate, aproape neafectate de intervenţia umană.

Jurnaliştii n-au trecut cu vederea unde omul a fost nemilos cu natura. Echipa Travel Channel chiar a surprins o operaţiune de defrişare în plină desfăşurare.

Realizatorul a stat de vorbă cu Prinţul Charles, un apărător al mediului şi susţinător al stilului de viaţă tradiţional din comunităţile transilvănene.

„Transilvania este ultimul colţ al Europei unde poate fi văzută o asemenea rezistenţă a mediului şi întreţinerea unor ecosisteme întregi, pentru binele omenirii”, spune Prinţul Charles.

sursa: realitatea.net

 

1 Comment

1 Comment

  1. Daniela

    3 noiembrie 2011 at 9:38 PM

    Unde pot vedea emisiunea in reluare, integral ? O inregistrare ? Precizez ca la tv nu pot vizualiza Travel Channel, iar pe internet nu am gasit varianta live.
    Multumesc anticipat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co