Interne

Drumul din Bucureşti până la mare, doar 2 ore şi jumătate cu trenul

Durata călătoriei cu trenul pe ruta Bucureşti-Constanţa va fi de vineri de 2 ore şi 30 de minute, pentru trenurile care circulă fără oprire, după finalizarea lucrărilor de modernizarea a liniei feroviare, a anunţat, joi, CFR SA.
“Odată cu finalizarea lucrărilor de reabilitare pe 174,4 km de linie de cale ferată şi a celor 102 poduri şi podeţe, durata călătoriei, în acest sezon estival, va fi de 2 ore şi 30 de minute pentru patru trenuri Rapide, care vor circula fără oprire în staţiile de cale ferată din parcurs. De asemenea, durata călătoriei pentru celelalte trenuri estivale, care vor avea 4 sau 5 opriri, va fi în medie de 2h şi 50 minute”, se precizează în comunicatul CFR.

În luna iunie CFR SA a anunţat că durata călătoriei a fost redusă la 2 ore şi 50 min. În vara anului trecut trenurile parcurgeau distanţa în aproximativ patru ore.

În prezent, lucrările de modernizare continuă pe anumite linii din staţiile Săruleşti, Lehliu, Dor Mărunt, Dragoş Vodă, şi Ciulniţa, între staţiile Săruleşti şi Lehliu (pentru racordarea firului doi la traseul noului pod), Lehliu – Dor Mărunt (pe firul doi), şi pe porţiunea Dragoş Vodă – Ciulniţa (pe firul unu).

După finalizarea întregului program de modernizare, CFR estimează că durata călătoriei pe tronsonul Bucureşti – Constanţa va fi de aproximativ 2 ore şi 15 minute pentru trenurile care circulă fără oprire.


sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co