Articole

Drumul turistic Transrarău va fi închis pe perioada iernii

Drumul Transrarău, care face legătura între DN 17 şi DN 17 B peste Masivul Rarău, este închis circulaţiei în perioada iernii, potrivit CJ Suceava, care spune că se va interveni pentru deszăpezirea traseului doar dacă va fi deschisă pârtia de schi de pe Rarău, proiect de investiţii blocat din 2012.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Suceava au informat că, potrivit unei hotărâri adoptate de această instituţie pentru iarna 2014-2015, tronsoanele de drum judeţean care fac legătura între DN 17 şi DN 17 B peste Masivul Rarău sunt încadrate pe niveluri de viabilitate 3 şi 4, ca drumuri închise circulaţiei rutiere.

transrarau

Vor rămâne deschise circulaţiei tronsoanele de pe cele două drumuri judeţene care asigură legătura cu zonele locuite şi unde se asigură intervenţia cu utilaje de deszăpezire.

„Închiderea acestor tronsoane de drumuri judeţene s-a făcut pentru a fi asigurate condiţii normale de siguranţă şi confort a circulaţiei rutiere pentru toţi participanţii la trafic”, spun reprezentanţii CJ Suceava.

Sursa: Adevarul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co