Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Dubai, paradisul cumparaturilor

Dubai, paradisul cumparaturilor

In primele doua luni ale anului, Dubai devine si destinatie ideala pentru aceia care adora shopping-ul. Orasul detine un festival specializat in acest sens. Dubai Shopping Festival a demarat in 1996 cu scopul promovarii comerciale a Emiratului. Astfel, shopping-ul si entertainment-ul atrag an de an, imediat dupa Revelion, milioane de turisti sedusi de reducerile la textile, covoare, mirodenii, produse electronice si bijuterii, de posibilitatile nelimitate de targuiala, de ofertele si promotiile tentante. In plus, au loc show-uri si concerte, prezentari de moda si spectacole in aer liber.
Dubai este in aceasta perioada paradisul cumparaturilor. Cele 6.000 de outlet-uri si 50 de mall-uri, unde turistii pot beneficia de reduceri de pret substantiale la mai multe categorii de produse de firma, atrag anual aproximativ trei milioane de vizitatori. Reducerile de peste 70% practicate de comercianti la articolele de imbracaminte si incaltaminte de firma, la bijuteriile din aur de 18, 21 si 24 de carate, au facut din Dubai capitala mondiala a cumparaturilor.
Magazinele sunt deschise de la ora 9 dimineata pana la miezul noptii, si, pe langa reducerile afisate, comerciantii sunt dispusi sa negocieze foarte mult cu turistii. De asemenea Celebrele Burj Al Arab, Atlantis, Palm Jumeirah si Dubai Marina cu ambarcatiunile luxoase, zgarie-norii unicat cu arhitectura futurista, civilizatia, siguranta, curatenia – toate iti amintesc ca te afli intr-un loc atins de perfectiune. Supranumit pe drept cuvant „Perla Emiratelor Arabe Unite”, Dubai este considerat a fi una dintre cele mai moderne metropole ale secolului al XXI-lea. Desi situat in Golful Persic, aproximativ 10% din PIB provine din industria petroliera, principalele surse de venit fiind datorate zonei libere economice din Jebel Ali si turismului, care a cunoscut o dezvoltare uluitoare in ultimii ani.
Sursa: evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co