Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Dunarea a inghetat la Tulcea

Dunarea a inghetat la Tulcea

Circulatia navelor comerciale pe Dunare a fost interzisa din cauza sloiurilor de gheata. Dunarea s-a umplut de sloiuri de gheata din cauza temperaturilor scazute, circulatia navelor comerciale fiind interzisa pe portiunea fluviului din zona orasului Tulcea, potrivit datelor de la Ministerul Apararii Nationale .
Un remorcher fluvial al Fortelor Navale Romane asigura, de ieri, transportul zilnic de persoane pe Dunare, intre Tulcea si suburbia Tudor Vladimirescu. Capitania Zonala Tulcea a emis o interdictie de circulatie pentru navele comerciale
Comitetul judetean pentru situatii de urgenta Tulcea a solicitat sprijinul MApN pentru asigurarea unei nave militare care sa efectueze operatiuni de transport al persoanelor.
Remorcherul va efectua trei transporturi dus-intors in zilele lucratoare si cate doua in zilele de sambata si duminica, pentru a veni in sprijinul persoanelor ramase izolate in suburbia Tudor Vladimirescu.
In zona Galatiului si a Brailei, circulatia pe Dunare nu este inca blocata, desi s-au format pe anumite portiuni sloiuri de gheata.
Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co