Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Vacanta intr-un circuit organizat

Vacanta intr-un circuit organizat

Iti doresti o vacanta, ca tot omul, asta este limpede. Pentru a fi  sigur ca in concediu faci ce-ti doresti ar fi bine sa demarezi de pe-acum pregatirile. Inceputul de an constituie momentul ideal pentru a-ti planifica un circuit in strainatate. Acum este momentul oportun deoarece ai la dispozitie toate variantele. Iata cum sa-ti planifici o vacanta intr-un circuit organizat de o agentie de turism:
In general, la toate agentiile de turism vei gasi oferte de vacanta de tip circuit. Exista, insa, cateva care au o oferta mai bogata. Poti accesa site-urile oficiale sau sa ceri cataloagele pentru anul in curs. In acest fel iti faci o idee despre posibilitati, avand in fata oferta si poti incepe sa compari.
Acorda atentie detaliilor din ofertele de circuit. Exista circuite de tipul „circuit 7 zile Venetia” dar in realitate vei petrece numai 2-3 nopti in Venetia, iar restul in Viena, Budapesta etc.
Verifica datele de plecare deoarece fiecare circuit are loc de mai multe ori pe an. Nu uita ca circuitul se anuleaza daca nu se intruneste numarul minim de inscrisi. De aceea exista riscul sa te inscrii cu 6 luni inainte si la final sa afli ca acea calatorie nu se va mai face. Singura metoda de a evita acest lucru este sa optezi pentru circuite vandute foarte bine in fiecare an. Un agent de turism iti poate da amanunte.
Circuitele cu autocarul sunt mai ieftine decat cele cu avionul, insa in primul caz este recomandat sa stai in prima jumatate a autocarului. Acolo circulatia aerului este mai buna. Pentru a-ti asigura in loc cat mai in fata trebuie sa te inscrii printre primii. Nu uita ca lumea se inscrie chiar si in februarie pentru un circuit in octombrie. Tot agentia iti poate da detalii clare. Gaseste-ti un partener de calatorie daca nu ai deja. Circuitele sunt obositoare si ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa fii cazat in camera cu o persoana dificila. Diferenta de single room poate costa si 800 lei de persoana pentru o saptamana. Avantajul unui circuit este ca vei vedea foarte multe locuri intr-o perioada scurta. Insa trebuie sa stiti ca circuitele sunt obositoare. Sursa: turism.acasa.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co