Interne

Eleganţă la Gala Superlativelor VIP

Eleganţă la Gala Superlativelor VIP

Revista VIP a premiat performanţa, respectând tradiţia evenimentelor elegante pe care a inaugurat-o acum 12 ani. Gala Superlativelor VIP 2011, găzduită de Opera Naţională Bucureşti, a reunit aseară 600 de personalităţi din spaţiul public românesc. Alegerea superlativelor a încăput pe mâna publicului, care şi-a votat preferaţii. Este vorba de oamenii care îi reprezintă, în toate domeniile, pe cititorii revistei VIP.
Gala Superlativelor 2011 a ajuns aseară la cea de-a douăsprezecea ediţie. Evenimentul a  fost deschis de un scurt recital al corpului Academic Radio, condus de Dan Mihai Goia.
Apoi, primul premiu al serii a fost unul dedicat filmului. Trofeul a revenit filmului „Loverboy”, echipa fiind reprezentată de inegalabilul actor Ion Besoiu.
Evenimentul Anului a fost votat Festivalul Peninsula, Kelemen Hunor a câştigat la categoria Politică, chirurgul Gheorghe Burnei la categoria Ştiinţă şi Viaţă, iar campania „Let s do it Romania” a obţinut un premiu pentru „Contribuţie la dezvoltarea societăţii”.  Nu a surprins pe nimeni că printre premianţi s-a aflat şi regizorul Radu Afrim.
Lupta a fost strânsă la categoria Muzică, dar preferatul publicului în 2011 a fost Dan Bălan.
Tânărul actor Alexandru China Birta a fost distins cu premiul pentru Debut pentru rolul său din piesa „Micul Prinţ” montată la Teatrul Odeon.
La categoria Sport premiul a revenit campionului mondial la box Lucian Bute, iar maestrul Rudolf Obreja i-a ţinut locul sportivului care nu se afla în ţară. Seara a fost încărcată de momente magice de muzică, dans şi demonstraţii sportive. Pe scenă au urcat Maria Radu, Cătălin Josan, Jana, Ştefan Atârgoviţoae şi câştigătorul premiului pentru popularitate Dan Teodorescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co