Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Expoziţie de sculptură la Sinaia – VIDEO

Expoziţie de sculptură la Sinaia – VIDEO

Centrul Cultural Carmen Sylva găzduieşte, în această perioadă, două expoziţii cu vânzare.  În Sala George Enescu sunt expuse lucrările de pictură ale profesorului Tănase Mocănescu, iar în holul central, din 3 august, se află sculpturile Ştefaniei Stroe. Cele 14 lucrări ale artistei, realizate din lemn şi lemn în combinaţie cu bronz, sunt inspirate din universul copilăriei.

Anca Hogea, directorul Centrului Cultural Carmen Sylva îi invită pe toţi iubitorii de artă să treacă pragul instituţiei pe care o conduce.”Centrul Cultural carmen Sylva are două expoziţii în desfăşurare în această perioadă. Expoziţia de pictură a domnului Tănase Mocănescu şi expoziţia de sculptură în lemn a Ştefaniei Stroe. Ne bucurăm că doamna Stroe a ales să expună la noi, pentru că a mai făcut-o şi în alte locuri foarte importante. Din câte am înţeles, sculpturile sunt inspirate de către copiii domniei sale şi invităm pe toată lumea să vină să viziteze expoziţiile noastre”, a spus Anca Hogea.

Ştefania Stroe s-a născut la Câmpina în 1977 şi este profesor de Educaţie Vizuală la Liceul teoretic Aurel Vlaicu din Breaza. Din 2004, a participat la numeroase expoziţii de grup, iar prima expoziţie personală de sculptură a avut-o anul acesta în oraşul natal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co