Imobiliare Valea Prahovei
Externe

România, o adevărată aventură – VIDEO

România, o adevărată aventură – VIDEO

Străinii vin înţaranoastră pentru aventură. Turismul de aventură plaseazăRomaniape locul 9 din 160 de ţări în curs de dezvoltare. Topul a fost realizat de Universitatea George Washington, în colaborare cu două firme de consultanţă în turism.

La alcătuirea topului au fost luate în calcul nu doar popularitatea actuală a destinaţiilor, ci şi potenţialul de dezvoltare ale acestui segment de turism, bazat pe ieşirile în natură sau pe exploatarea diferitelor culturi. Pentru calcularea punctajului ţărilor analizate, s-a avut în vedere şi siguranţa, resursele naturale, resursele necesare activităţilor de aventură, infrastructura şi resursele culturale. Primele trei locuri în categoria ţărilor în curs de dezvoltare au fost ocupate deIsrael, Slovacia şiChile. La categoria ţărilor dezvoltate, Elveţia, Islanda şi Noua Zeelandă au ocupat primele trei locuri. Oficialii Organizaţiei Mondiale a Turismului au preconizat că România şi-ar putea dubla numărul de turişti străini în următorii 2-3 ani, dacă va continua să se concentreze pe promovarea muntelui, a Deltei, a mănăstirilor şi a vieţii la ţară.

Targul National Imobiliar
1 Comment

1 Comment

  1. VALENTINA-DIMITRIU

    5 august 2011 at 2:32 PM

    ROMANIA, are atitea valori turistice si lacase sfinte incit cu frumusetea ei de ai mai trai fece vieti nu ai reusi sa le vezi pe toate. Viata la tara este nemaipomenit de frumoasa ,fiecare zona cu portul si traditia ei ,ospitalitatea oamenilor de la sat da davada o respectului si a bunului simnt fata de turisti.Sunt incantata de tara mea si de frumusetile ei care nici eu sincera sa fiu nu le cunosc.Va transmit salutari din PLAYA DEL INGLES —GRAN CANARIA

    CU RESPECT SI STIMA PENTRU D-TRA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co