Interne

Fără lucrări de reparații pe autostrada Soarelui!

Reparațiile pe autostrada Soarelui au fost amânate până la toamnă, informează Mediafax. „Nu vrem șantier când turismul e în floare”, a explicat scurt Narcis Neaga, directorul general al CNADNR. Așadar, lucrările de modernizare a tronsonului București – Fundulea al Autostrăzii Soarelui vor începe în septembrie, după încheierea sezonului estival.

” Vom avea grijă ca reparațiile să fie după încetarea sezonului turistic, pe ambele sensuri. București – Fundulea este sectorul cu probleme, un sector care costă aproximativ 30-35 milioane euro ca reparații”, a spus șeful CNADNR.
Întrebat când vor fi finalizate lucrările, Neaga a spus că nu poate avansa un termen până când nu va fi finalizat studiul de fezabilitate al acestui proiect.

autostrada-1336668114

Reprezentanții CNADNR au declarat în urmă cu circa două săptămâni că lucrările de modernizare a tronsonului vor începe în primăvară și vor continua inclusiv pe perioada verii. Anunțul a stârnit nemulțumirea multor șoferi, dar și a hotelierilor de pe litoral. La acel moment, valoarea estimată a lucrărilor de reparații era de 22 milioane euro.

Sursa: Mediafax

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co