Externe

Fascinanta Indie

Fascinanta Indie

Subcontinentul indian, aflat la poalele Munţilor Hymalaia, a fost mai bine de o mie de ani o destinaţie de vis pentru călători. India este unul dintre leagănele civilizaţiei umane, care i-a atras dintotdeauna pe cuceritori şi pelerini. Pe teritoriul ei se află înălţimile înzăpezite ale Himalaiei, Kerala, tărâmul veşnic verde, cu vegetaţie tropicală luxuriantă ;i insulele de corali Andaman, cu valurile curate şi cristaline ale oceanului.

În India veţi întâlni plaje lungi cu nisip alb şi palmieri, hoteluri de bună calitate pe malul mării în Goa şi Kerala, păduri de bananieri şi cocotieri, plantaţii de ceai şi vechi temple de o frumuseţe surprinzătoare. Aici au apărut, în urmă cu mii de ani, hinduismul şi budismul, care propagă ideea reincarnării şi care continuă să îi atragă şi în ziua de azi pe căutătorii iluminării, pentru care India este un tărâm mistic şi misterios. Dacă vă decideţi să vizitaţi acest tărâm, vă aşteaptă experienţe de neuitat. Puteţi face baie în Gange, râul sfânt, împreună cu sutele de credincioşi, vă puteţi găsi un guru sau puteţi medita într-una din mănăstirile budiste sau hinduiste. Iubitorii lumii submarine vor găsi în India locuri minunate pentru scufundări, în timp ce pasionaţii de excursii pot explora împrejurimile călare pe cămile sau elefanţi. De asemenea, văile pustii ale munţilor vă vor fascina cu priveliştile lor fără pereche.

Călătorii din vest, în spiritul tradiţiei create de hippies în anii 60, vin aici pentru a se cauta şi a se găsi pe sine înşişi. Se spune că India este locul unde vă puteţi bucura de libertate absolută. Este tărâmul cu o mie de zei, cu sute de triburi şi culturi diferite şi, nu în ultimul rând, o ţară cu oameni prietenoşi, gata oricând să îi ajute şi să îi sfătuiască pe vizitatorii din străinatate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co