Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Bali- Dimineaţa lumii

Bali- Dimineaţa lumii

Bali este una dintre cele mai frumoase insule din Asia, fiind recunoscută pentru întinsele plaje cu nisip fin, râurile rapide, peşterile sacre şi luxurianta pădure tropicală, dar şi pentru cultura sa complexă şi tradiţiile păstrate de milenii. O vacanţă în Bali poate fi pretextul perfect pentru evadarea din rutina cotidiană.

Denumită “Dimineaţa lumii”, această insulă plină de mister şi povestiri magice este una dintre cele mai populare destinaţii turistice. Împletind dotările turistice la cele mai înalte standarde cu festivalurile pline de culoare mistică acompaniate de muzică şi dansuri populare locale, Insula Bali este un loc ideal pentru petrecerea unei vacanţe de invidiat.

Centrul cultural al insulei este Ubud, cu străduţele sale împânzite de magazine de artizanat. Aici au loc spectacole de muzică şi dansuri tradiţionale balineze. Restaurantele oferă turiştilor cele mai apreciate şi mai gustoase preparate specifice insulei. Bali este un loc renumit în lume pentru posibilităţile de practicare a sporturilor nautice, mii de turisti vizitând insula în fiecare an cu acest scop. Şi dacă toate astea nu erau de ajuns, insula adăposteşte şi cea mai mare concentrare de ape termale din întreaga Asie de Sud-Est, ape de o calitate terapeutica deosebită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co