Interne

Festival auto-moto/sporturi extreme

Festival auto-moto/sporturi extreme

Bucharest Wheels ARENA, organizat în Centrul Expozitional Romexpo între 8 si 10 iunie 2012, va prezenta publicului pe parcursul a 3 zile si 3 nopti, un concept inovator si cea mai mare expozitie auto – moto din România.

Din dorinta de a prezenta vizitatorilor un spectacol inedit, organizatorii au inclus în cadrul secțiunii AUTO demonstrații de raliu, offroad, enduro, ATV, karting, hovercraft si multe alte surprize. Publicul poate participa în mod direct, prin înscriere, la demonstratiile de “safety drive.

Sectiunea MOTO va prezenta cascadorii cu motocicleta (stunt bike), teste enduro, “pocket bike” și expoziția celei mai mari colecții de motociclete “custom bike” din Romania.

La sectiunea vehiculelor pe 2 roti fără motor vor evolua bikeri, skateri si rolleri profesionisti, cunoscuti campioni pe plan national, european si mondial.

La Bucharest Wheels Arena în cadrul sectiunii Body Power Strongest Man, cei mai puternici oameni din Romania vor executa demonstratii de forta specifice acestei categorii.

Iris, Zdob si Zdub, Cargo, Vita De Vie, Suie Paparude si Parazitii vor sustine concerte în direct pe toata perioada evenimentului.

Pe parcursul celor 3 zile si 3 nopti organizatorii estimeaza o prezenta a peste 50,000 de vizitatori care vor putea participa la diverse concursuri si provocari rasplatite cu premii pe masura.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co