Evenimente

Festivalul de Ecoturism, în Brașov

Festivalul de Ecoturism, ajuns la cea de-a doua ediție, se va desfășura în perioada 7 – 9 aprilie 2017, la Fundata, județul Brașov. Evenimentul este organizat de Centrul de Ecologie Montană și Primăria Fundata.

În cadrul acestui eveniment, Centrul de Ecologie Montană va avea un stand de prezentare, prilej de a informa localnicii și turiștii despre demersurile susținute în ultima perioadă și Strategia de Ecoturism a zonei Fundata-Moieciu, o viitoare ecodestinație numită Poarta Carpaților.

Activitățile culturale și sportive, din programul festivalului, au menirea de a pune în valoare cadrul natural și tradiţional de la poalele Munților Bucegi și Leaota, prin practicarea de meșteșuguri și degustarea de produse tradiționale, chiar în mijlocul frumuseții peisajului agro-pastoral și al biodiversității zonei.

Vor avea loc atât activități culturale, cât și activități sportive, printre care și un concurs de cros montan, de aproximativ 5 km.

Traseele ecoturistice din zona Fundata-Moieciu de Sus pot fi descoperite la pas sau printr-o plimbare cu bicicleta, ghizii vor însoți turiștii pe durata plimbărilor și vor pune la dispoziție hărți ecoturistice, pentru informare.

Organizator: Centrul de Ecologie Montană și Primăria Fundata

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co