Evenimente

Salonul de Carte Bookfest Timișoara

Salonul de Carte “Bookfest” revine la Timișoara, în perioada 6 – 9 aprilie, cu o galerie impresionantă de evenimente și de invitați.

Mircea Cărtărescu, Cristian Tudor Popescu, Lucian Boia, Dan C. Mihăilescu, Aurora Liiceanu, Șerban Foarță, Ioana Nicolaie, Adriana Babeți, Jan Cornelius, Tatiana Niculescu, Mircea Mihăieş, Cristian Pătrășconiu, Cornel Ungureanu, Robert Şerban, Sorin Mitu sau Radu Pavel Gheo sunt câțiva dintre autorii prezenți ce vor delecta vizitatorii la Bookfest Timișoara.

În cele patru zile de sărbătoare culturală, vizitatorii vor avea ocazia să răsfoiască cele mai interesante noutăți editoriale și să găsească cele mai frumoase cadouri de Paști pentru cei mici.

Cu o ofertă de circa 25.000 de volume, la cele mai bune prețuri și din cele mai variate domenii, la Bookfest Timișoara vor fi prezente unele dintre cele mai importante edituri din România, între care Humanitas, Polirom, RAO, Corint, Curtea Veche, ART, Nemira, Trei, Univers, ALL, Nomina, Univers Enciclopedic, dar și distribuitori de carte străină ca Okian sau Astro.

Bookfest se va desfășura la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT), din Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22 (vizavi de Sala Olimpia). Intrarea publicului va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia. În toate cele patru zile, Bookfest Timișoara va putea fi vizitat între orele 10:00 și 20:00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co