Evenimente

Festivalul Fotografiei Chineze în România

Afis-EXPO-FOTO-Romania-si-China-pitoreasca_web_ok (1) Astăzi va avea loc vernisajul unei expoziții de fotografii „România și China picturală”, dedicată aniversării a 65 de ani de la stabilirea relațiilor de diplomație dintre România și China. Astfel, cei mai reputați artiști fotografi din cele două țări vor expune, în perioada 26 septembrie – 10 octombrie, 200 de fotografii cu peisaje minunate și tradiții populare, într-o expoziție la Biblioteca Națională a României, informează Ștefan Toth, președintele Asociației Euro Foto Art din Oradea, organizator, citat de Agerpres.

Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului Culturii, Ambasadei Chineze în România și al Asociației Fotografilor din China (CPA), reprezentând ediția a doua a Festivalului Fotografiei Chineze în România.

Potrivit organizatorului, datorită bunelor relații de colaborare existente dintre Asociația „Euro Foto Art” și Asociația Fotografilor din China, expoziția urmează să fie vernisată în luna decembrie 2014 și în capitala Chinei, în Beijing.

De asemenea, o variantă redusă a expoziției va fi vernisată și la Suceava, la Oradea și Slatina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co