Evenimente

Festivalul Internaţional de Film „Toamnă la Voroneţ”, la Gura Humorului

Festivalul Internaţional de Film ,,Toamnă la Voroneţ” se va desfășura în perioada 14 – 16 octombrie 2016, la Gura Humorului. Evenimentul a ajuns la ediţia cu numărul XXXVI și este o competiție și o manifestare de promovare a filmului documentar, a producţiei video şi a culturii comunicării audio-vizuale.

Festivalul îşi propune să promoveze creativitatea şcolilor de film, competenţa şi profesionalismul în acest domeniu, precum şi contactele dintre generaţiile de cineaşti, încurajând tinerii realizatori de film.

Programul Festivalului cuprinde trei secţiuni:

• Secţiunea film documentar – scurt şi mediumetraj

• Secţiunea film studenţesc -scurtmetraj (documentar, ficțiune, experiment etc )

• Secțiunea film turistic – scurtmetraj

În cadrul Festivalului, în afara competiţiei oficiale, vor fi organizate şi alte evenimente precum: proiecţii în avanpremieră a unor filme artistice de lung metraj, portrete ale unor cunoscuți cineaști români, prezentarea unor filme de patrimoniu din arhiva națională, caravană de promovare a filmului românesc, workshop-uri, expoziţii de arte vizuale, lansări de carte, conferinţe, concerte, etc.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Oraşului Gura Humorului, Consiliul Judeţean Suceava şi Centrul Cultural Bucovina Suceava.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co