Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Fii şi tu unul din cei peste 11.000 de români care vor pleca la munte cu doar 160 lei/sejur!

Peste 11.000 de români vor avea posibilitatea să îşi petreacă vacanţa la munte, în perioada 10 aprilie – 26 iunie, beneficiind de tarife cuprinse între 160 lei şi 360 lei pe sejur, în cadrul programului „O săptămână la munte 2011”.
„În condiţiile în care tot mai mulţi români sunt afectaţi de criza economică, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor din Turism consideră că turiştii români trebuie să fie încurajaţi să-şi petreacă vacanţele în România în condiţii cât mai avantajoase. Scopul nostru este facilitarea accesului la odihnă a unui număr sporit de persoane şi o utilizare mai eficientă a capacităţilor hoteliere din România”, se arată într-un comunicat transmis luni de cele două organizaţii.

„O săptămână la munte 2011” se va derula în perioada 10 aprilie – 26 iunie, fiind disponibile circa 1.880 de locuri pe serie, astfel încât pe întreaga perioadă a programului peste 11.200 de persoane vor putea să petreacă vacanţa la munte, la tarife mici.

Românii vor plăti 160 lei pentru un sejur de cinci nopţi, fără masă, la un hotel, vilă, pensiune sau cabană de două stele şi 260 lei/sejur într-o unitate de cazare de trei stele. Cei care vor opta pentru o unitate de patru stele vor plăti 360 lei pe sejur.

„Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie. Până acum, în acest program s-au înscris 45 societăţi hoteliere din zona montană şi 96 de agenţii de turism”, se precizează în comunicat.

Locurile sunt disponibile în unităţi de cazare din Sinaia, Azuga, Buşteni, Aluniş, Predeal, Poiana Braşov, Moeciu, Olăneşti, Câmpulung Muscel, Durău, Gura Humorului, Călimăneşti, Moroieni etc.


sursa: money.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co