Interne

Mergi o săptămână la munte, cu doar 160 lei!

Turiştii care vor să meargă la munte în perioada 10 aprilie – 26 iunie 2011 se pot înscrie în programul „O săptămână la munte”, în cadrul căruia tarifele pornesc de la 160 de lei de persoană pentru un sejur de 5 nopţi, fără masă, în cazul unităţilor de cazare de 2 stele.
În unităţile de 3 stele (hotel, vilă, pensiune, cabană), preţul începe de la 260 de lei de persoană pe sejur, iar în cele de 4 stele tariful este de 360 de lei pentru cinci nopţi. Programul este organizat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Tarifele din cadrul programului sunt specifice perioadelor de extrasezon. Astfel, pentru a beneficia de tarifele speciale, durata sejurului trebuie să fie de 5 nopţi, în perioada 10 aprilie – 26 iunie 2011, fără a se valorifica camere în regim single şi/sau partaje.

Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie, potrivit FPTR.

Până acum, în acest program s-au înscris 45 societăţi hoteliere din zona montană şi 96 de agenţii de turism, care au pus la dispoziţie peste 1.884 de locuri pe serie, ceea ce însemnă că, în cele 6 serii, peste 11.200 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte, în condiţii de tarife avantajoase. Locurile pentru aceste hoteluri au fost puse deja în vanzare prin agenţiile de turism membre ANAT.


sursa: dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co