Articole

Fiul lui Fidel Castro, în vizită la Bușteni

alejandro castro Orașul Bușteni a avut parte în weekend de o vizită mai specială. Alejandro Castro, unul dintre fiii fostului președinte cubanez Fidel Castro, a ales să petreacă o mini vacanță pe Valea Prahovei. El a fost întâmpinat în mod tradițional, cu pâine și sare, de către Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni. În plus, s-a bucurat din plin de muzica lăutarească, dar și de produsele tradiționale românești.

A gustat din produsele preparate special pentru el, din căprioară, urs sau mistreț și a ținut să-și toarne singur din butoiul cu vin alb. După cum era de așteptat, fiul fostului președinte cubanez Fidel Castro a oferit gazdelor trabucuri de cea mai bună calitate. A fost răsplătit atât cu dulceața “Simona Halep”, cât și cu sticle de vin produse în ediție limitată pentru nunta lui Lucian Bute.

Alejandro Castro a vizitat și Castelul Cantacuzino și a fost foarte încântat de panoramele din zonă. La final, a promis că o să se întoarcă aici pentru a urca pe Platoul Bucegi pentru a ajunge la Crucea Eroilor de pe Vârful Caraiman, intrată de curând în Cartea Recordurilor.

Sursa foto: primarph.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co