Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

FORUMUL NATIONAL PENTRU TURIMSUL RESPONSABIL

Fundatia Amfiteatru si Academia Romana – Centrul de Economia Industriei si Serviciilor organizeaza Forumul National pentru Turismul Responsabil in perioada 23 – 25 martie 2012, la hotel Danubius, Sovata, judetul Mures.

Prin organizarea Forumului National pentru Turismul Responsabil se doreste promovarea conceptului de turism responsabil si intelegerea aplicabilitatii lui in mediile promotorilor in turism din Romania, concept tot mai prezent in dezbaterile privind evolutia comunitatilor si dezvoltarea economiilor locale.

Adoptarea unui comportament responsabil in domeniul turismului genereaza beneficii economice crescute pentru localnici si imbunatatirea calitatii vietii comunitatii locale si a conditiilor de munca, contribuind substantial la dezvoltarea de ansamblu a sectorului turistic romanesc.

Acest eveniment este menit sa permita identificarea principalelor directii de dezvoltare a turismului responsabil in Romania, intelegerea acestui mod de practicare a turismului, crearea si elaborarea cadrului necesar implementarii turismului responsabil si a strategiilor de marketing pentru un turism responsabil in Romania, dar si crearea unei platforme de comunicare, dezbatere si mediere intre principalii actori ai domeniului turistic atat din zona publica (autoritati centrale si locale, institute de cercetare, institute de invatamant etc.) cat si din zona privata.

Un obiectiv important al acestui eveniment il constituie crearea cadrului necesar pentru elaborarea Cartei Nationale a Turismului Responsabil, document programatic ce vizeaza  promovarea  acestei abordari in tara noastra.

Sunt asteptati sa participe reprezentanti ai autoritătilor publice, centrale şi locale, ai asociatiilor profesionale, ai mediului academic şi de cercetare, ai IMM-urilor, ai ONG-urilor, ai publicatiilor de specialitate, specialişti din tară şi din străinătate, reprezentanti ai unor organizatii şi institutii internationale etc.

Invitatia de a participa la Forumului National pentru Turismul Responsabil este adresata tuturor celor interesati de turism si domeniile conexe acestuia.

Pentru inscrieri: E-mail: adriana.tufan@gm.ro; Tel: 0726.372.007.

Pentru mai multe detalii, dar si informatii despre desfasurarea Forumului National pentru Turismul Responsabil: Fundaţia Amfiteatru, adresa: Str. Popa Tatu, nr 68, sector 1, Bucuresti, tel./ fax: 021.312.58.40.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co