Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Gala Premiilor Turistice Romanesti

Gala Premiilor Turistice Romanesti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va organiza pe 19 ianuarie Gala Premiilor Turistice Romanesti, eveniment prin care isi propune sa recunoasca contributiile celor implicati in dezvoltarea turismului romanesc. Elena Udrea, a declarat la reuniunea Consiliului Consultativ al Turismului ca printre premiile acordate se vor regasi distinctii pentru hotelul anului, turoperatorul anului si pentru ambasadorul turismului romanesc.
Hotelul si destinatia anului vor fi desemnate pe 19 ianuarie in cadrul Galei Premiilor Turistice Romanesti, gala organizata de MDRT. ”Avem Gala Premiilor Turistice Romanesti in 19 ianuarie, eveniment cuprins in planul de actiuni de marketing al ministerului. Am vorbit despre el, ni l-am dorit si am reusit in acest an sa organizam aceasta gala, care recunoaste contributiile la dezvoltarea turismului romanesc pe fiecare domeniu”, a afirmat Elena Udrea.
Gala este o noutate, fiind prima data cand se organizeaza un astfel de eveniment. ”Sunt premii interesante, precum hotelul anului, turoperatorul anului, ambasadorul turismului romanesc, dar si altele. Premiile se acorda dupa criteriile stabilite si la propunerea industriei de turism. Speram ca premiile sa reflecte contributia adusa in turism, precum si activitatea celor care au sustinut turismul, investitiile in turism. Sunt persoane carora noi le suntem recunoscatori”, a mai adaugat ministrul turismului. Sursa: www.evz.ro .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co