Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Grecia vrea sa atraga turistii romani de lux incepand din acest an

Grecia vrea sa atraga turistii romani de lux incepand din acest an

Grecia va promova incepand cu acest an resorturi de lux pe piata romaneasca, dupa ce autoritatile elene au observat o crestere a numarului de romani care isi pemit vacante scumpe.

„Exista un numar foarte mare de turisti romani care au ramas la destinatiile traditionale, Halkidiki si Pieria. Romanii vin foarte mult cu masina in Grecia, pentru ca este mai ieftin. Deci costul total pe turist este mediu spre jos. Dar exista si un segment mic, care cheltuieste foarte mult. Cererea romanilor pe segmentul de lux a inceput sa creasca si incercam si noi tot mai mult sa sprijinim acest gen de turism”, a spus presedintele Organizatiei Elene de Turism (EOT), Konstantinos Zikos.

„Exista hoteluri, locatii in Grecia, in care poti plati si 3-5.000 de euro pe noapte. Se pot face insa si pachete mai ieftine pentru turistii de lux. In Romania exista un segment de turisti care isi permit si au un potential foarte mare. Am vazut in Bucuresti si pe litoral masini foarte scumpe, ceea ce imi demonstreaza apetitul romanilor pentru lux”, a adaugat oficialul elen, citat de Mediafax.

Sursa: turism.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co