Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Litoralul pentru toti

Litoralul pentru toti

Toti cei care vor sa profite de vremea de vara din luna mai, dar si de preturile avantajoase din aceasta perioada au la dispozitie programul ANAT “Litoralul pentru toti”.

Patronatele şi agenţiile de turism au anunţat saptamana trecuta lansarea programului, ediţia de primăvară 2012, preţurile pentru un pachet de şase nopţi de cazare fiind cuprinse între 179 lei la hotelurile de o stea şi 549 lei la cinci stele,tarife identice cu cele practicate anul trecut.

Pentru un hotel de o stea tariful fără mic dejun este de 179 lei, iar la o unitate clasificată la două stele preţurile ajung la 209 lei, tot fără mic dejun, şi la 279 lei cu mic dejun inclus.

La hotelurile de trei stele tariful este de 379 lei pentru cele şase nopţi de cazare şi mic dejun. Unităţile clasificate la patru şi cinci stele s-au înscris în program cu preţuri de 439 lei, respectiv 549 lei, cu mic dejun inclus.

Listele cu structurile de cazare înscrise în program şi agenţiile partenere sunt la dispozitia turistilor din 7 mai.

Programul este derulat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi patronatele de pe Litoral.

Sursa Mediafax.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co