Externe

Hotelierii din Cipru si Grecia angajeaza romani

Hotelierii din Cipru si Grecia angajeaza romani

Hotelierii din Cipru si Grecia cauta sa angajeze 2.000 de romani. Ofertele vizeaza locuri de munca sezoniere, in perioada martie-noiembrie, iar salariile sunt intre 500 si 700 de euro net pe luna, cazarea si mesele fiind asigurate gratuit de angajator.

Peste 40 de hoteluri din Grecia si Cipru participa la ceea de a VIII-a editie a targului de joburi „Happy Summer Job Fair” organizat la sfarsitul lunii februarie la Bucuresti, si incearca sa angajeze peste 2.000 de romani pentru perioada sezonului de vara. Primul targ de joburi va avea loc la hotelul Ibis de langa Palatul Parlamentului, pe 25 februarie, si va fi urmat de alte doua manifestari similare in martie si aprilie.

„Angajatorii prefera tinerii romani, deoarece se adapteaza usor, sunt muncitori, responsabili, vorbesc mai multe limbi straine si invata repede. Din aceste motive, numarul ofertelor de munca creste in fiecare an”, se arata intr-un comunicat al Icepworld Romania, organizatorul targului.

Sunt disponibile joburi de ospatar, ajutor de ospatar, barman, assistent barman, asistent receptie, receptioner de noapte, valet, animator copii, animator hotel, camerista, spa assistant, maseur, salvamar, ajutor de bucatar, gradinar si lucrator mentenanta.

Ofertele vizeaza locuri de munca sezoniere, in perioada martie-noiembrie, iar salariile sunt intre 500 si 700 de euro net pe luna, cazarea si mesele fiind asigurate gratuit de angajator.

Tinerii care vor participa la targul de joburi Happy Summer vor depune CV-uri, dar vor sustine si interviurile de angajare pentru obtinerea unui job si vor semna pe loc oferta de munca.

Angajatorii cauta tineri romani intre 18-30 ani, vorbitori de limba engleza. Experienta in domeniu nu este necesara, iar persoanele angajate vor beneficia de training inainte de plecare, dar si la locul de munca.

Sursa: www.wall-street.ro

2 Comments

2 Comments

  1. IORDACHE ELENA

    11 februarie 2013 at 6:06 PM

    KALISPERA ! SUNT CETATEAN ROMAN, VREAU SA MUNCESC CHIAR SI IN GRECIA SAU CIPRU, CA TEHNICIAN MASEUR, AVAND EXPERIENTA 7 ANI IN ROMANIA , DUPA UN SERVICIU STABIL, LA STAT, REGISTRATOR MEDICAL,LA PART-TIME, DE 4 ORE,CONTRACTUL DE VOLUNTARIAT IN CADRUL CLUBULUI SPORTIV -- LEONARD DOROFTEI -- CLEOPATRA SPA CU UN SALARIU F.MIC! MOTIVATIA MUNCII FIIND IN PRIMUL RAND BANII,ACEST FAPT MA DETERMINA SA FAC UN ALT PAS SPRE NOI OPORTUNITATI… ASTEPT SA MA CONTACTATI.

  2. Mazareanu Alexandru

    5 martie 2013 at 12:12 AM

    Buna Seara! Sunt student in cadrul Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport Bucuresti si as dori sa muncesc intr-o tara straina , in perioada 15 iulie -- 15 octombrie ca Maseur (absolvent al Scolii de Masaj ENERGOVIT Suceava cu experienta 2 ani ) , sau ca necalificat instructor de fitness (experienta 4 ani).Astept ofertele dumneavoastra !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co