Interne

Hotelul de gheta de la Bâlea Lac

Hotelul de gheta de la Bâlea Lac

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac inaugurat în acest an chiar în ziua de Craciun, va fi deschis până în aprilie. Asadar mai este timp suficient sa-l vizitati. Cu siguranta aventura la Balea este una unica si merita tot efortul. Hotelul  atrage in aceasta perioada foarte multi turisti straini, incantati de paharele, scaunele, paturile si statuile din gheata.

Balea Lac este un obiectiv turistic ofertant si in acelasi timp iubit de turisti. Vara pe Transfagarasan sunt cozi imense de masini care aduc turisti la Balea Cascada. Iarna hotelul de gheata atrage ca un magnet curiosi din tara dar si din strainatate. Ineditul loc turistic nu a trecut neobservat de jurnaliştii de la BBC, care au fost placut impresionati de ceea ce au vazut. De atunci foarte multi turisti straini vin la Balea sa vada hotelul dar si bisericuta din gheata.

Turiştii să nu-şi imagineze că se vor tolăni pe fotolii în halate de baie la căldură, cum fac într-un hotel obişnuit, ci să-şi pregătească în bagaje cele mai groase haine şi neapărat căciuli, fulare şi mănuşi! Si asta  pentru că temperatura de aici nu este mai mare de 2 grade Celsius.

Petrecerile sunt la ordinea zilei la Hotelul de gheata, asta si pentru a mai incinge atmosfera inghetata de la Balea.

Tema din acest an al hotelului este «ice sound» -sunetul gheţii-, iar camerele au denumiri în ton cu această temă: Jazz, Latino, Dance, Hip Hop, Chillout, Classical, House, Trance şi Blues, scrie Adevărul.

O noapte de cazare la Ice Hotel costă 150 de lei de persoană. Hotelul va fi deschis până în aprilie 2012, iar accesul în zonă este posibil doar cu telecabina de la Bâlea Lac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co