Imobiliare Valea Prahovei
Articole

Hoteluri trăsnite – VIDEO

Hoteluri trăsnite – VIDEO

Te-ai întrebat vreodată cum este să dormi într-o cuşcă de hamsteri sau pe un cub de gheaţă? Te-ar încânta ideea de a dormi într-un balon pe o plajă? Iată câteva hoteluri din Franţa care te-ar putea interesa dacă eşti un turist neconformist.

Există un hotel în Franţa, numit hotelul Villa Hamster, scrie Weburbanist, care are camere de oaspeţi proiectate să semene cu nişte cuşti pentru hamsteri. Camera are paturi din fân, prevăzute cu roţi de fier. Pentru a ajunge la salteaua tradiţională din fiecare camera, trebuie să urci printr-un tub. În ceea ce priveşte baia, poţi opta între o toaletă obişnuită sau talaşi.

Numele hotelul Kube vine de la decoraţiunile interioare sub formă de cub de gheaţă din recepţie. În unele camere ale hotelului se poate dormi la o temperatură de -10 grade, pe paturi acoperite cu piei de animale. Însă există şi camere create pentru relaxare, decorate în nuanţe de albastru şi lila.

Închiriază un cort în formă de balon, aşează-l pe malul mării şi vei avea parte de o vacanţă de neuitat. Fiecare cameră a hotelului CristalBubble are o suprafaţă de 13 metri şi dispune de un pat king size. Acesta este cu siguranţă cel mai confortabil mod de a dormi sub cerul liber. Conceput pentru doi adulţi, camera „Bubble” poate fi extinsă prin adăugarea unei camere pentru copii.

Imaginaţi-vă că dormiţi într-un pod pe acoperişul unei locuinţe cu o vederea uimitoare la Turnul Eiffel. Este exact experienţa de care vei avea parte la Hotelul Everland. Hotelul a fost cocoţat pe Palais de Tokyo, dispunând de o singură cameră decorată de un celebru designer.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co