Interne

În Bucureşti se deschide, anul acesta, un nou Aqua Park

Parcul de distracţii acvatic va fi construit între Sala Polivalentă şi Bulevardul Tineretului, iar prima parte a proiectului, care vizează contruirea bazinelor acoperite, va fi deschisă publicului larg în această vară. Aqua Park-ul va fi construit de compania Bleu Ciel Romania, cu o investiţie totală de 25 milioane de euro, 20 de milioane fiind investiţi în construcţia propriu-zisă şi cinci milioane de euro în tehnologie.
Proiectul va demara în această lună şi va fi finalizat în totalitate după opt sau zece luni, scrie Money.ro. Aqua Park Bleu Ciel Bucureşti este dezvoltat în parteneriat cu Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement din capitală, Primăria Sectorului 4 şi Asociaţia Art Metropolis.
Pe lângă bazine cu apă decorativă şi de agreement, acoperite sau descoperite, patinoar, teatru de tip agora, parcul va cuprinde şi un centru de sănătate cu saună, masaj, jacuzzi, fitness şi facilităţi auxiliare, cum ar fi restaurante, braserie, parcări ecologice, spaţii verzi şi seră cu plante tropicale.

4 Comments

4 Comments

 1. andreea

  14 martie 2011 at 6:35 PM

  Chiar ma bucur ca se v-a deschide acest Aqua Park.Abea astept sa se deschida.Impreuna cu prietenii mei vom merge acolo si ne vom distra.Deja iubitul meu Alex(17 ani)m-a invitat pe mine si cativa prieteni de ai nostri acolo.A spus ca face el cinste si v-a plati pentru primii 8 prieteni.Bine inteles ca eu sunt prima.

  Eu ma numesc:Mallibu Andreea Tiffany si am 16 ani jumate(aproape 17 ani):x :x:x

 2. samson aurel

  15 martie 2011 at 1:02 PM

  mai bine mai tarziu…este o vorba romaneasca.chiar vedeam investitori cu bani multi si lipsiti de imaginatie cum construiesc numai mall-uri.garantat o sa faca bani.chiar trebuie facut ceva deosebit.

 3. cristin

  14 august 2012 at 1:44 PM

  dabea astept deschiderea can o sa de-a drumul

 4. cristin

  14 august 2012 at 1:45 PM

  dabea astept deschiderea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co