Imobiliare Valea Prahovei
Interne

În premieră, charter din Suceava către Antalya

Pentru locuitorii din zona Moldovei, şi nu numai, chiar şi pentru cei din Ucraina care vor să-şi petreacă concediul în capitala turismului internaţional al Turciei, transportul cu avionul va fi o plăcere. Asta pentru că, Agenția de Turism Prestige Tours International va lansa în această vară, în premieră, un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul Ştefan cel Mare din Suceava.

Conducerea agenţiei a venit cu acestă ofertă în urma cererilor mari, din anul precedent, la pachetele turistice pentru acestă destinaţie. Aşadar, pentru 300 de euro de persoană veţi beneficia de transport cu avion charter, șapte nopți de cazare, servicii masă, de toate taxele incluse, transfer de la aeroport și asistență turistică în limba română.

Cursele estivale vor avea plecări în fiecare sâmbătă, începând cu 18 iunie până pe 17 septembrie, zborurile fiind operate de către Blue Air, partenerul agenţiei în acest proiect. Turiştii de la bordul aeronavei Boeing de tip B737-400, cu o capacitate de 162 de locuri, vor fi răsfăţaţi cu preparate calde pe parcursul călătoriei.

Pachetele turistice charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile din țară, iar până în acest moment au fost vândute 80 la sută dintre acestea.

Antalya_harbour

Sursa foto: commons.wikimedia.org800 × 538

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co