Interne

Întârzieri la decolare

Întârzieri la decolare

Zapada provoaca neplaceri si transportului aerian. Astfel, in prima zi cu ninsoare abundenta, s-au raportat întârzieri la decolarea unor curse pe Otopeni şi Băneasa, din cauza operaţiunilor de degivrare. Aceste operatiuni se fac dupa imbarcarea pasagerilor. Vestea buna este ca nu a fost anulata nicio cursa.

Mai multe aeronave de pe aeroporturile Otopeni şi Băneasa au avut întârzieri de cel mult două ore la decolare, din cauza operaţiunilor de degivrare, nicio cursă nefiind anulată, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.

La Aeroportul Otopeni, din cauza operaţiunilor de degivrare sunt întârziate la decolare cinci curse, respectiv spre Iaşi şi Viena, cu o oră şi 20 de minute, spre Kiev, cu o oră, spre Fiumicino-Roma şi Istanbul, cu 40 de minute, a precizat Iordache.

La Aeroportul Băneasa au înregistrat întârzieri la decolare trei curse, respectiv spre Londra, de o oră şi 30 de minute, spre Bruxelles, de o oră, şi spre Beauvais-Paris, de o oră , a mai spus Iordach

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co