Interne

Intreceri sportive in Poiană, Predeal şi Râşnov

Intreceri sportive in Poiană, Predeal şi Râşnov

Weekend-ul acesta pe toate pârtiile din Poiana Brasov, Predeal şi Râşnov se desfăşoară competiţii test în vederea pregătirii Festivalul Olimpic al Tineretului European din 2013. La Râşnov au început Campionatele Naţionale şi Balcanice de schi biatlon şi sărituri cu schiurile. In Poiana Braşov vor fi organizate întreceri de schi alpin în cadrul Cupei Balcanice. Iar pe pârtia Clăbucet, din Predeal, se va desfăşura competiţia de snowboard, care reuneşte sportivi din Grecia, Bulgaria, Slovenia şi România.
In acest sfarsit de saptamana în Poiana Brasov, Predeal şi Râşnov turistii pot asista la competiţii de schi şi biathlon.
La Râşnov au început Campionatele Naţionale şi Balcanice de schi biatlon şi sărituri cu schiurile, competiţie desfăşurată la baza olimpică de pe Valea Cărbunării. La eveniment participă aproape 100 de competitori, din Bulgaria, Grecia, Serbia, Turcia şi România, juniori şi seniori.
Şi în Poiana Braşov vor avea loc competiţii sportive în acest weekend. Vor fi organizate întreceri de schi alpin în cadrul Cupei Balcanice. Circa 50 de schiori vor participa sâmbătă la proba de slalom uriaş, duminică fiind programate cele două manşe ale probei de slalom.
Pe pârtia Clăbucet, din Predeal, se va desfăşura, în perioada 10-12 februarie 2012, competiţia de snowboard, care reuneşte sportivi din Grecia, Bulgaria, Slovenia şi România.
„Este vorba despre o competiție foarte importantă, care reprezintă o onoare pentru Predeal și prin care putem dovedi că suntem pregătiți pentru organizarea unor evenimente sportive de anvergură, cum va fi Festivalul Olimpic al Tineretului European din 2013. Ne preocupăm ca totul să se desfășoare în condiții bune și sperăm ca prezența sportivilor să nu fie afectată de condițiile meteo din țările lor“, a declarat primarul orașului Predeal, Ionel Goidescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co