Interne

Investiţie de un milion euro într-o unitate de cazare pe valea Doftanei

Compania Top Resorts va inaugural, pe 1 august, o unitate de cazare pe Valea Doftanei, printr-o investiţie de 1 milion de euro, a anunţat compania.
Proiectul, denumit Atra Doftana, reprezintă prima unitate turistică inaugurată de către Top Resorts, companie cu capital 100% autohton, specializată în dezvoltarea de proiecte turistice integrate în natură. Proiectul îşi propune să ofere o alternativă la turismul corporate.

Din valoarea totală a investiţiei, o cotă de aproximativ 20%, corespunzătoare unui cuantum de 780.000 lei, este finanţată prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) – măsura 313 pentru Încurajarea activităţilor turistice.

Atra Doftana este un resort exclusivist, situat chiar pe malul Lacului Paltinu din Valea Doftanei, judeţul Prahova. Design-hotelul beneficiază de 8 camere, dar şi o zonă de wellness cu vedere panoramică spre lac, incluzând saună şi fitness, un restaurant-gourmet cu menu a la carte axat pe produse organice, terasa exterioară acoperită, zonă dedicată barbecue, zonă de recreere pe marginea lacului Paltinu, un spaţiu de joacă pentru copii şi o suprafaţă generoasă de teren, de peste 3.500 metri pătraţi, pentru desfăşurarea de activităţi în aer liber.

Proprietarii Atra Doftana pregătesc, de asemenea, o serie de pachete speciale, printre care se numără Atra Journeys (vizite de o zi în comunitati locale de meşteşugari şi agricultori), cursuri de olărit şi de gătit tradiţional, drumeţii asistate de ghizi pe traseele turistice montane, precum şi trasee de alpinism în Munţii Bucegi.

sursa: dailybusiness.ro

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co