Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Weekend arhi-plin pe litoral

Week-end mai mult decât aglomerat pe litoral!
Dacă, în intervalul 8-10 iulie, prin staţiuni au ajuns în jur de 70.000 de români, record până la acea dată, pe acest sfârşit de săptămână, numărul a bătut spre 100.000.
A fost nebunie mare în Mamaia, Eforie, Costineşti, dar nici celelalte staţiuni din sudul litoralului nu au fost ocolite de turişti.
Şi de această dată, Mamaia a condus detaşat în privinţa numărului de români cazaţi în hotelurile de aici, peste 20.000, dar şi în privinţa aglomeraţiei de pe plajă. Sâmbătă, nu aveai unde arunca un ac, mai ales până la amiază. Din păcate însă, natura ne-a jucat iarăşi feste. Din cauza temperaturilor foarte mari, algele şi-au făcut iarăşi apariţia, motiv pentru care turiştii au fost destul de dezamăgiţi. „Marea verde” nu a fost chiar deloc pe placul lor.
De cealaltă parte, cei care au ales să meargă în Eforie, de exemplu, au tras lozul câştigător. Nici urmă de alge, însă aglomeraţie şi aici, din plin. De asemenea, Costineştiul a fost luat cu asalt! Plaja din staţiunea tineretului a fost plină ochi.
În toate aceste staţiuni, fără a le uita nici pe celelalte din sudul litoralului, startul distracţiei s-a dat de vineri seară. Cluburile au fost neîncăpătoare, atât vineri noapte, cât şi sâmbătă. Nici nu este de mirare că duminică dimineaţă, în jurul orei 8.00, plajele erau aproape goale. Cel mai probabil, oboseala şi-a spus cuvântul. În Mamaia, de exemplu, plaja a început să se mai anime în jurul orei 9.00, când termometrul arăta deja 35 de grade.


sursa: cugetliber.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co