Interne

Joburi in largul oceanelor

Joburi in largul oceanelor

Esti in cautare de job si iti doresti sa experimentezi munca pe un vas de croaziera…acum este timpul sa actionezi. Vine vara si este nevoie de tine la bucatarie, la bar, la salonul de infrumusetare sau chiar la sala de fitness. Unde mai pui ca marile ambarcatiuni navale care plimba turisti pe mari si oceane sunt gata sa-ti palteasca un salariu frumusel daca esti bine pregatit.

Joburi ca barmani, bucatari, chelneri sau receptioneri sunt la mare cautare peste hotare, insa daca iti doresti sa lucrezi pe un vas de croaziera de lux poti alege un job ca manichiurista, coafeza, pedichiurista sau instructor de aerobic. Cunoasterea unei limbi straini constituie intotdeauna un avantaj la angajare, se precizeaza pe site-ul de recrutarte international tjobs.ro.

Majoritatea companiilor care ofera astfel de joburi au incluse anumite beneficii in pachetele salariale, precum masa si asigurarea medicala. In plus, unii angajatori ofera si transportul la locul de munca.

Care sunt salariile pe vasele de croaziera? Un exemplu de luat in seama este jobul de  barman pe un vas de croaziera care poate primi un salariu lunar intre 700-1500 de euro. Insa, cu cat esti mai specializat in domeniu, cu atat esti mai bine remunerat.De asemenea, o manichiurista sau o maseuza poate castiga pana la 2500 de euro/luna.

Chelnerii si ospatarii pot primi un salariu intre 1000-1200 de euro/luna, insa la aceste venituri se adauga o suma importanta din bacsisurile pe care acestia le pot primi pe vas.

Sursa: www.9am.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co