Imobiliare Valea Prahovei
Interne

José Carreras revine pe scena Salii Palatului

José Carreras revine pe scena Salii Palatului

José Carreras revine in Romania pentru un concert extraordinar in 25 mai de la orele 20.00 la Sala Palatului din Bucuresti. Celebrul tenor le promite romanilor un concert „de zile mari” din care nu vor lipsi ’’La Donna e Mobile’’ sau ’’Nessun Dorma’’.

José Carreras revine pe scena Salii Palatului pe 25 mai. José Carreras s-a nascut in 5 decembrie 1946 in Barcelona, Spania, iar 8 ani mai tarziu are prima sa aparitie publica la Radioul National Spaniol, unde interpreteaza ’’La Donna e` Mobile’’.

Isi face debutul ca tenor in 1970 cand interpreteaza un rol principal alaturi de Monserrat Caballe` in ’’Donizetti`s – Lucrezia Borgia’’.      Acum, fanii de pretutindeni il adora, intelegand repede ca este un artist care are ceva unic de spus in muzica clasica.

Cariera sa cuprinde peste 60 de roluri interpretare pe marile scene muzicale ale lumii, dar si inregistrari cu mari artisti ce au performat in afara ariei muzicii clasice: Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman si multi altii.

Cu fiecare concert pe care il sustine, José Carreras isi poarta publicul intr-o lume teatrala, unde personajele au identitate, miscandu-se intr-un timp si spatiu ce se transforma de la prima nota in universul sunetelor frumoase. Melodii precum ’’La Donna e Mobile’’,’’Nessun Dorma’’ sau ’’Core `Ngrato’’, interpretate unic de Carreras ne fac sa ne dorim sa ramanem cat mai mult in lumea pe care cu modestie maestrul ne poarta cu vocea sa unica !

Pentru spectacolul din 25 mai preturile biletelor sunt urmatoarele:

–        1000 lei (categoria VIP)

–        800 lei (categoria 1)

–        600 lei (categoria 2)

–        400 lei (categoria 3)

–        300 lei (categoria 4)

–        200 lei (categoria 5)

Daca doresti sa il asculti live pe José Carreras,  biletele pentru spectacolul din 25 mai s-au pus déjà in vanzare din data de 30 ianuarie .

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co