Interne

Locuri de munca in turism

Locuri de munca in turism

Companiile din turismul romanesc, fie ca vorbim de operatori aerieni, unitati hoteliere sau agentii de turism, nu dau inca semne de vivacitate in ceea ce priveste angajarile, astfel ca majoritatea cauta predominat agenti de vanzari si de ticketing. DailyBusiness.ro a trecut in revista cateva dintre posturile disponibile in luna februarie in piata locala de profil.

La inceput de an locurile de munca din domeniul turismului sunt putine.

Spre exemplu, compania aeriana low-cost Blue Air are disponibile, potrivit site-urilor de recrutare, doua posturi pentru secretara si doua pentru agent de vanzari.

Operatorul aerian Lufthansa recruteaza un agent de ticketing cu experienta de minim 1 an in domeniu, cunoscator al limbii engleze, absolvent de cursuri de specialitate in ticketing si sisteme de rezervari in turism. Studiile superioare reprezinta un avantaj pentru candidati.

De asemenea, compania Eurolines angajeaza contabil cu experienta middle-level.

La nivelul agentiilor de turism, sunt oferite cateva posturi de agenti. Astfel, Eximtur cauta un agent de turism cu o experienta de minim 2 ani, studii superioare si cunostinte „solide” de limba engleza si limba germana.

Agentia Paralela 45 are deschis un post de agent turism si ticketing pe segmentul de corporate travel, pentru care aplicatiile expira la sfarsitul lunii februarie.

Compania mai cauta si un analist servicii client cu experienta de minim un an in domeniu si studii superioare, care sa se ocupe cu asistarea si consilierea clientilor in utilizarea serviciilor companiei, respectiv cu informarea clientilor cu privire la modificarea orarelor de zbor, a conditiilor de cazare si nu numai.

In industria hoteliera, dinamica angajarilor este destul de anemica.

JW Marriott Grand Hotel ruleaza doua programe de internship pentru human resources trainee si accounting trainee, ce vor avea o durata de 4-6 luni, implicand un program zilnic de lucru de 4-6 ore. Conditia principala este ca cei interesati sa fie inscrisi intr-o institutie de invatamant superioara. Cele doua programe nu sunt platite.

DoubleTree by Hilton, cauta director de resurse umane pentru hotelul Prahova Plaza din Ploiesti.

Tot DoubleTree by Hilton, de aceata data in Bucuresti, recruteaza un agent de vanzari si rezervari cu experienta intr-un post similar.

Hotelul Hilton din Bucuresti angajeaza un sales account executive cu experienta de doi ani in vanzari hoteliere, agentii de business travel sau PR, absolvent de studii superioare – de preferat in turism.

Hotelul mai cauta si un receptionist, pentru care experienta pe un post similar reprezinta un avantaj.

Intercontinental angajeaza un convention sales executive (post valabil pana pe 26 februarie) cu studii superioare de preferat in turism sau marketing, experienta de minim un an in organizarea de evenimente in zona hoteliera si o buna cunoastere a limbii engleze.

La randul sau, Continental Hotels angajeaza un receptioner pentru hotelul din Suceava, un food&beverage manager pentru unitatea din Arad si un bucatar pentru locatia din Drobeta Turnu-Severin.

Sursa: dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co