Articole

Kretan – un hostel nou in buricul Bucurestiului

Hostelul ofera confortul si sprijinul necesar pentru o sedere placuta: camere spatioase si luminoase, vestiare individuale si o gradina pt relaxare.
Ospitalitatea este cuvantul cheie si serviciile lor sunt customizate tinand cont de aspectul practic dar si de nevoile turistului.
Ii recomanda o experienta semnificativa de mai mult de 10 ani in domeniul turismului, astfel ca turistii pot fi siguri ca li se vor dezvalui secretele unor vizite si tururi inedite.
A sosi la Kretan Hostel implica mai mult decat cazare. Semnifica bucurie si prietenie. Hostelul este situat in centrul orasului, foarte aproape de cele mai importante atractii turistice ale capitalei:
– 2 minute mers de Parcul Cismigiu
– 5 minute mers de Ateneul Roman, Piata Revolutiei si Palatul Regal
– 15 minute mers de Centrul Istoric
– 20 minute mers de Gara de Nord
Zona este foarte sigura si linistita, iar oaspetele este la doar un pas distanta de o oaza de verdeata: Parcul Cismigiu. Este de asemenea foarte bine legata la reteaua de transport public: 200 m de statia de autobuz si la 10 minute de statia de metrou.

CUM SE AJUNGE LA HOSTEL:
In situatia in care se calatoreste cu trenul de la Gara de Nord se pot lua:
• TAXI – costa aproximativ 6 lei;
• AUTOBUZUL 178: in directia Sala Palatului (05:30- 23:00). Statia de autobuz se gaseste langa Gara de Nord si se coboara la statia – Parcul Cismigiu. Din acel punct se traverseaza strada si la aproximativ 300 de metri in spate o casa draguta, de culoare galbena asteapta sa gazduiasca oaspeti.
*INFO: Biletele se pot cumpara de la Ghiseele RATB localizate in majoritatea statiilor de autobuz.
• PE JOS: Hostelul este usor de localizat, iar in situatia in care bagajul nu este foarte greu este indicat ca turistul sa mearga pe jos: Gara de Nord – Bulevardul Dinicu Golescu – Strada Stirbei Voda si pe partea stanga la aproximativ 350 de metri , dupa intersectia cu Popa Tatu se gaseste hostelul.

Daca turistul vine cu avionul in Bucuresti, odata ce a aterizat pe Aeroportul Otopeni sau Baneasa are mai multe variante :
• TAXI – sunt aproximativ 15 km distanta. Pretul poate ajunge in jurul sumei de 30 -35 lei.
• AUTOBUZUL Express 780. Directia: Gara de Nord, dupa care urmeaza indicatiile mentionate anterior.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co