Stiri

Let’s move for a better world 2017, la Timişoara

“Let’s move for a better world” este o campanie internațională desfășurată în 737 de cluburi din 25 de țări, în perioada 13-31 martie 2017.

Technogym a conturat acest concept, cu scopul de a crește cantitatea de mișcare făcută în fiecare zi, energie care poate fi donată, cu scopul de a lupta împotriva obezității și a sedentarismului în comunitate.

Smartfit Studio 2, s-a alăturat competiției internaționale “Let’s Move for a Better World”, susținând Asociația Club Sportiv Floreta Timișoara, singurul club de scrimă din Timișoara destinat copiilor și adulților. Clubul de scrimă a fost înființat de doi campioni ai României la scrimă: Iulian Teacă și Moisuc Teofil, în prezent, cursurile fiind frecventate de aproximativ 40 de copii de vârste diferite.

Pentru a câștiga competiția, trebuie să strângem împreună 300.000.000 de moves, puncte pe care le puteți acumula în timpul antrenamentului zilnic. Cu aceste puncte puteți contribui la câștigarea premiului cel mare, care se va tranforma într-o donație către sportivii pe care îi susțineți.

Eveniment este organizat de Smartfit Studio 2.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co