Stiri

România, distinsă cu premiul Acanthus Aureus pentru cel mai frumos stand

România a primit titlul de cel mai frumos stand la ”TOUR SALON POZNAN”. Astfel, standul Ministerului Turismului de la târgul internațional de turism “Tour Salon Poznań” (Polonia) a fost distins cu premiul Acanthus Aureus, acordat de o comisie de specialitate, formată din reprezentanți ai organizatorilor și ai industriei turistice.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 17 – 19 februarie 2017, iar țara noastră a avut un stand de 60 mp în care companii de profil au promovat destinația turistică România.

Conceptul standului a fost unul interactiv, care a pus accent pe implicarea vizitatorilor, aceştia având posibilitatea să participe la ateliere / demonstrații de meșteșuguri tradiționale, precum și la concursuri cu premii. De asemenea, degustările de vinuri și de produse tradiționale românești organizate în standul României au avut menirea de a-i încânta pe vizitatori şi de a-i convinge să devină turişti în ţara noastră.

Acest premiu se acordă, începând din anul 2003, pentru standurile cel mai bine amenajate, al căror concept grafic subliniază activitatea de promovare și în cadrul cărora echipa de promovare dă dovadă de profesionalism și eficiență în comunicarea cu clienții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co