Interne

LIBER LA GRATARE DE 1 MAI

LIBER LA GRATARE DE 1 MAI

Valea Cerbului, una dintre cele mai cautate zone de pe Valea Prahovei odata cu sosirea sezonului cald, este la mare cautare acum mai ales ca a inceput si minivacanta de 1 mai. Un motiv in plus de bucurie pentru turistii care sosesc aici cu cortul sau cu rulotele este si hotararea autoritatilor locale de a nu-i sanctiona prea aspru, acolo unde nu exista locuri special amenajate, pe cei care mai aprind cate un gratar. Turistii care au ajuns déjà pe Valea Cerbului au avut surpriza sa gaseasca gratare si spatii amenajate .

Autoritatile locale spun ca ii vor ierta pe cei care fac gratare fara sa exagereze in alte locuri numai acum, pe parcursul minivacantei de 1 mai, insa cei care vor lasa gunoaie in urma vor fi aspru sanctionati.

Cu toate ca la nivel national inca nu exista o harta clara a acestor locuri de picnic, ministrul Mediului Attila Korodi a anuntat ca incepand cu perioada zilelor libere de 1 Mai vor fi efectuate controale pentru descurajarea celor care nu-si strang gunoaiele inainte de a pleca de la pincic sau de la gratar. Jandarmii, inspectorii de mediu dar si reprezentantii Parcului Natural Bucegi anunta ca isi vor intensifica controalele abia dupa aceasta minivacanta si ca nu vor mai trece cu vederea nici o abatere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co